کلینیک ایمپلنت دکتر والا کلینیک ایمپلنت دکتر والا .

کلینیک ایمپلنت دکتر والا

کاشت انواع ایمپلنت دندان در تهران

کاشت انواع ایمپلنت دندان در تهران
همانطور که در مطالب قبلی سایت هم بیان کردیم کاشت ایمپلنت دندان یک درمان تخصصی برای دندان های از دست رفته است که بایستی توسط متخصص ایمپلنت دندان انجام شود زیرا کاشت ایمپلنت دندان بدون تخصص ممکن است به شکست منجر شود از همین رو قبل از انتخاب این درمان بایستی بیمار توسط متخصص معاینه شود ونوع ایمپلنت با توجه به سن فرد و مقاومت لثه های او انتخاب شود.

کلینیک تخصصی دکتر والا با داشتن دندانپزشکان متخصص و همچنین بهترین مواد دندانی برای بیماران خود فرایند ایمپلنت دندان در غرب تهران را انجام میدهد البته علاوه بر ایمپلنت دندان در تهران خدمات دیگری همچون لمینت دندان در تهران ،ارتودنسی دندان درتهران و … نیز انجام میشود.

 

مروری بر انواع ایمپلنت های دندانی
انتخاب یک ماده مناسب برای کاشت ایمپلنت دندان بسیار مهم است.

ایمپلنت‌های تیتانیوم
ایمپلنت‌های تیتانیوم به دلیل استحکام و دوام، متداول‌ترین ماده کاشت دندان هستند. آنها ترکیبی از استحکام مکانیکی، کششی و خستگی را ارائه می دهند که آنها را به گزینه ای عالی برای اکثر بیماران تبدیل می کند.

خاصیت یکپارچه سازی استخوانی ایمپلنت های تیتانیوم باعث می شود که آنها با سلامت لثه و دهان سازگاری بالایی داشته باشند. با این حال، نگرانی در مورد آلرژی به فلز ممکن است با کاشت تیتانیوم ایجاد شود، اگرچه تیتانیوم یک فلز نجیب در نظر گرفته می شود و آلرژی به فلز نادر است.

 

ایمپلنت های زیرکونیا
ایمپلنت های زیرکونیا جایگزین نسبتا جدیدی برای ایمپلنت های تیتانیوم هستند. آنها به دلیل استحکام، مقاومت در برابر خستگی و خاصیت شفاف خود شناخته شده اند، که آنها را به انتخابی عالی برای بیمارانی که زیبایی شناسی را در اولویت قرار می دهند تبدیل می کند.

ایمپلنت های زیرکونیا دارای خواص بهداشتی هستند و نسبت به ایمپلنت های تیتانیومی احتمال تجمع پلاک و باکتری کمتری دارند. با این حال، آنها گران تر از ایمپلنت های تیتانیوم هستند و ممکن است فقط برای برخی مناسب باشند.

 

ایمپلنت های سرامیکی
ایمپلنت های سرامیکی جایگزین دیگری برای ایمپلنت های تیتانیوم هستند. آنها خواص زیبایی شناختی عالی و رنگ و ظاهری شبیه به دندان ارائه می دهند که آنها را به گزینه ای عالی برای بیمارانی تبدیل می کند که به بهبود شرایط بهداشت دهان و دندان نیاز دارند.

آنها همچنین بسیار زیست سازگار هستند و هیچ گونه نگرانی در مورد حساسیت به فلز ایجاد نمی کنند. با این حال، ایمپلنت های سرامیکی ممکن است دوام کمتری نسبت به ایمپلنت های تیتانیوم یا زیرکونیا داشته باشند و خطر شکستگی بیشتری داشته باشند.

 

مزایا و معایب ایمپلنت تیتانیوم
ایمپلنت های دندانی تیتانیوم استاندارد طلایی در جراحی ایمپلنت دندان برای بیش از چهار دهه بوده است. ویژگی‌های فیزیکی آن‌ها، مانند میزان موفقیت بالا و استحکام کششی، آن‌ها را در میان متخصصان دندان‌پزشکی محبوب کرده است.

کاشت ایمپلنت ساخته شده از آلیاژهای تیتانیوم با بافت لثه و استخوان فشرده سازگار هستند و باعث افزایش حجم استخوان و بهبود بافت می شوند. ایمپلنت های تیتانیومی دارای سابقه ثابت ماندگاری هستند و با مراقبت مناسب می توانند بیش از 20 سال دوام بیاورند.

با این حال، برخی از بیماران ممکن است واکنش های آلرژیک به آلیاژهای فلزی داشته باشند و خطر خراب شدن فلز در طول زمان نگران کننده است.

 

مزایا و معایب ایمپلنت زیرکونیا
ایمپلنت های دندانی زیرکونیا خواص زیبایی شناسی فوق العاده ای دارند، زیرا دندان های چینی بسیار شبیه دندان های طبیعی هستند. آنها یک گزینه بدون فلز هستند، و آنها را برای بیماران مبتلا به آلرژی به فلز یا نگرانی در مورد قرار گرفتن در معرض فلز محبوب می کند.

ایمپلنت های زیرکونیا زیست سازگار هستند و خواص درمانی عالی بافت نرم را ارائه می دهند. آنها دارای استحکام مکانیکی عالی از جمله استحکام کششی و مقاومت بالا در برابر تنش کششی هستند.

با این حال، اجزای ایمپلنت های زیرکونیا پیچیده تر از ایمپلنت های تیتانیوم هستند و قرار دادن آنها در حفره دهان چالش برانگیزتر است. همچنین، میزان موفقیت درازمدت ایمپلنت زیرکونیا هنوز در دست مطالعه است.

 

مزایا و معایب ایمپلنت سرامیکی
ایمپلنت‌های دندانی سرامیکی سازگاری زیستی دارند و هیچ خطری برای واکنش‌های آلرژیک به آلیاژهای فلزی ندارند. آنها دارای خواص زیبایی شناسی عالی هستند و روکش های دندان شبیه دندان های طبیعی هستند.

ایمپلنت های سرامیکی دارای خواص فیزیکی بسیار خوبی از جمله استحکام مکانیکی بالا و مقاومت بالا در برابر تنش کششی هستند. آنها بسیار زیست سازگار هستند و اجزای ایمپلنت باعث افزایش حجم استخوان و بهبود بافت می شوند.

با این حال، ایمپلنت های سرامیکی بیشتر مستعد تحلیل استخوان هستند و برای قرار دادن صحیح آن ها در حفره دهان به روش های تقویت استخوان نیاز دارند.

 

ارزیابی خواص مواد ایمپلنت
هنگام در نظر گرفتن مواد ایمپلنت دندان، ارزیابی خواص آنها برای نتایج بهینه برای روش ایمپلنت دندان ضروری است. موارد زیر خواص مهم مواد ایمپلنت هستند که باید در نظر گرفته شوند:

 

مقاومت در برابر خوردگی
مقاومت در برابر خوردگی توانایی مواد ایمپلنت برای مقاومت در برابر تخریب یا سایش ناشی از واکنش‌های شیمیایی با محیط اطراف است. مواد نباید خورده یا زنگ بزنند، که می تواند باعث آسیب به ساختار ایمپلنت شود و منجر به شکست ایمپلنت شود.

موادی مانند تیتانیوم و زیرکونیا مقاومت بسیار خوبی در برابر خوردگی دارند که آنها را به گزینه های ایده آل برای ایمپلنت های دندان تبدیل می کند.

 

مقاومت در برابر شکست
مقاومت در برابر شکست به توانایی ماده برای مقاومت در برابر تشکیل و انتشار ترک یا شکستگی در هنگام قرار گرفتن در معرض استرس اشاره دارد. ایمپلنت های دندانی تحت فشار و فشار مداوم قرار می گیرند، بنابراین مواد ایمپلنت باید دارای چقرمگی شکستگی بالایی باشد.

موادی مانند زیرکونیا و سرامیک ها دارای خواص چقرمگی شکست عالی هستند که آنها را برای روش های ایمپلنت دندان ایده آل می کند.

 

استحکام خستگی
استحکام خستگی به توانایی ماده ایمپلنت برای مقاومت در برابر استرس مکرر در طول زمان بدون شکست اشاره دارد. ایمپلنت های دندانی تحت فشار دائمی ناشی از گاز گرفتن، جویدن و صحبت کردن قرار می گیرند و مواد ایمپلنت برای تحمل این نیروها باید از استحکام خستگی بالایی برخوردار باشد. تیتانیوم به دلیل استحکام خستگی خود شناخته شده است و آن را به گزینه ای محبوب برای ایمپلنت های دندانی تبدیل می کند.

هنگام انتخاب ماده ایمپلنت، مهم است که عوامل دیگری مانند بافت سطح ایمپلنت، نوع استخوان و روند بهبودی را در نظر بگیرید.ایمپلنت های سطح صاف باعث بهبود سریع تر می شوند و کاشت در بافت استخوانی متراکم شانس موفقیت بیشتری دارد. علاوه بر این، عواملی مانند طراحی ایمپلنت و عوامل خطر بیمار می توانند بر موفقیت ایمپلنت تأثیر بگذارند.

 

برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ بهمن ۱۴۰۲ساعت: ۰۵:۵۷:۵۹ توسط:دکتر والا موضوع: نظرات (0)